Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden Friesland

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Graszoden in Friesland bestellen voor uw tuin 

Op zoek naar kwalitatief goede graszoden in Friesland? Queens Grass levert ze u graag. We bieden u verschillende soorten graszoden aan, passend bij de door u beoogde toepassing hiervan. Zoekt u graszoden in Friesland voor uw tuin, of wilt u hier een speelveld mee aanleggen in een parkje op gemeentegrond? Queens Grass levert u graszoden die eenvoudig te verwerken zijn. U hoeft geen hovenier te zijn, om met de graszoden een strak gazon aan te kunnen leggen. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Verschillende soorten graszoden in Friesland 

Graszoden in Friesland bieden we in verschillende varianten aan. U heeft keuze uit een speelgazon, een schaduwgazon, big slabs en big rolls. Ook hybride gras is een goede optie, waarbij kunstgras gecombineerd wordt met natuurlijk gras. Voordeel hiervan is dat uw gazon z’n groene kleur behoudt en bestand is tegen een stootje, terwijl op afstand niet te zien is dat door het natuurlijke gras kunstgras verwerkt zit. Wat in uw situaties het beste type graszoden in Friesland is, hangt van verschillende factoren af. Denk aan de belasting van het gazon, de ligging van het gazon, enzovoorts. 

Advies bij aankoop graszoden in Friesland 

Wanneer u niet eerder graszoden in Friesland gelegd heeft, kan enige hulp wenselijk zijn. De specialisten van Queens Grass adviseren u graag over de wijze waarop u de graszoden het beste kunt verwerken. Belangrijk is dat u de graszoden zo snel mogelijk legt. Op deze manier gaat u broei in de graszoden tegen. Leg de graszoden niet later dan een dag na levering hiervan. Nog beter is het om de graszoden dezelfde dag te verwerken. Het verzekert u van het mooiste eindresultaat. Naast graszoden in Friesland bieden we verschillende producten voor de bemesting hiervan. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline