Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Speelgras kopen

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Speelgras kopen voor in uw tuin

Speelgras kopen via Queens Grass International is het overwegen waard, wanneer u voornemens bent uw tuin groener te maken. Ook zakelijke partijen kunnen baat hebben bij een kwalitatief hoog speelgazon. Gebruik het speelgras bijvoorbeeld bij de aanleg van een speelveld in een woonwijk of een plantsoen, bij de aanleg van een klein speelveld bij een school, enzovoorts. Speelgras kopen is heel eenvoudig; u voert de gewenste hoeveelheid vierkante meters eenvoudig in binnen de tool op deze website. Houd hierbij rekening met snijverlies tijdens de verwerking van het speelgras. 

 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Voordelen van speelgras kopen als graszoden

Bij de aanleg van een gazon of speelveld heeft u in de basis twee opties: speelgras kopen in de vorm van graszoden, of als graszaad. De keuze voor graszoden levert u verschillende voordelen op. Bij het produceren van onze graszoden maak we gebruik van kwalitatief hoogwaardig graszaad. Daarbij wordt het zaad op zo’n manier ingezaaid, dat de graszoden een hoge dichtheid aan grasplantjes hebben. Dit is zeker bij het gebruik van de graszoden in een speelveld een belangrijk voordeel. Het speelveld zal niet snel kaal zijn. Kiest u voor het zaaien van graszaad, dan is die kans op kale plekken in het veld groter. 

Direct online speelgras kopen

Bent u enthousiast over de voordelen van speelgras kopen in de vorm van graszoden? U kunt uw bestelling direct online plaatsen via de website. U heeft bij ons de mogelijkheid het speelgras bij u op locatie af te laten leveren door Queens Grass International, of om dit op te halen. Belangrijk bij de keuze voor graszoden is dat deze relatief snel na levering verwerkt worden; bij voorkeur dezelfde dag nog. 

 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline