Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Speelgazon kopen

Koop uw speelgazon bij Queens Grass

Speelgazon bestellen

Online speelgazon kopen voor de tuin 

Maak van uw tuin een plek waar de kinderen heerlijk kunnen spelen met vrienden en vriendinnen. Een van de opties die u hierbij heeft is een speelgazon kopen. Een speelgazon is zo geteeld, dat dit type gazon tegen een stootje kan! Het voorkomt dat er al snel kale plekken in het gazon ontstaan, wanneer kinderen hier voetballen, een speelhuisje hebben of op andere wijze spelen. Online een speelgazon kopen doet u snel en gemakkelijk via Queens Grass. We komen de graszoden op een zo kort mogelijk termijn bij u bezorgen, zodat u de tuin direct aan kunt leggen! 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Speelgazon kopen en aanleggen 

Een speelgazon kopen in de vorm van graszoden biedt u verschillende voordelen. Niet alleen zorgt de hoge dichtheid van grasplantjes voor een gazon welke niet snel beschadigt. Ook kunnen de graszoden direct verwerkt worden. Het kost veel meer tijd, wanneer u het gras zou zaaien. Daarbij is de kans op kale plekken in het gazon groter bij het gebruik van graszaad. Mede doordat het graszaad bij een hevige bui weg kan spoelen op sommige plekken. De graszoden laat u tien tot veertien dagen aan het oppervlak hechten, waarna er op het gazon gelopen mag worden. 

Direct een speelgazon kopen voor de kinderen 

Heeft u nog ruimte open in de tuin, of wilt u het bestaande gazon vervangen? Start op korte termijn met het voorbereiden van de grond in uw tuin, om hier straks een speelgazon op aan te kunnen leggen. Het speelgazon kopen doet u via onze website. Nadat uw bestelling geplaatst is, worden de verse graszoden zo snel mogelijk bij u afgeleverd. Het is belangrijk de graszoden het liefst dezelfde dag nog te verwerken. Op deze manier gaat u broei in de graszoden tegen. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline