Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Speelgazon bestellen

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Speelgazon bestellen voor uw tuin of plantsoen

Op zoek naar mogelijkheden om een speelgazon aan te leggen in de tuin? Het gebruik van graszoden biedt u verschillende voordelen ten opzichte van het gebruik van graszaad. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat graszoden het speelgazon eerder sluitend maken. Bij graszaad loopt u het risico dat het zaad gedeeltelijk wegspoelt bij een hevige regenbui of het op verkeerde wijze besproeien hiervan. Het leidt tot kale plekken in het gazon. Graszoden voor uw speelgazon bestellen doet u eenvoudig en snel via Queens Grass. Wij hebben een ruime ervaring in het aanbieden van verschillende soorten graszoden. Naast de graszoden voor een speelgazon bieden we u bijvoorbeeld ook een optie voor de aanleg van een schaduwgazon

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Graszoden voor uw speelgazon bestellen

Graszoden voor uw speelgazon bestellen doet u via de module op onze website. Houd bij het bepalen van het aantal benodigde vierkante meters aan graszoden rekening met een snijverlies. Mogelijk kunt u niet alle stukken gras benutten bij het aanleggen van het speelgazon. U kunt een speelgazon bestellen en dit bij u thuis laten bezorgen, of de graszoden op hiervoor bedoelde momenten ophalen bij Queens Grass. In beide gevallen is het belangrijk de graszoden spoedig na de levering hiervan te verwerken. Het voorkomt dat er broei in de graszoden ontstaat. 

Speelgazon bestellen en combineren met extra’s

U kunt een speelgazon bestellen en dit direct combineren met een aantal extra, verzorgende producten voor het speelgazon. Denk bijvoorbeeld aan aanlegbemesting, waarmee u zorgt voor een goede start van het gazon. De graszoden zullen beter hechten. Naast de aanlegbemesting is ook de gazonbemesting voor het voorjaar interessant. Door het gazon komend voorjaar van enige bemesting te voorzien, stimuleert u de groei hiervan richting de zomermaanden. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline