Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Speelgazon online kopen

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Speelgazon online kopen

Een speelgazon online kopen kan in verschillende situaties interessant zijn. Denk aan een renovatie van de tuin, waarbij u het speelgazon aanlegt voor uw kinderen. Ze kunnen er heerlijk spelen in de zomermaanden! Ook in een gemeenteplantsoen kan het gebruik van een speelgazon wenselijk zijn. Een speelgazon is goed bestand tegen een hoge belasting, door de hoge dichtheid aan grasplanten in deze graszoden. Queens Grass International maakt een speelgazon online kopen heel eenvoudig voor u. Naast een speelgazon, kunt u ook een schaduwgazon bij ons bestellen. 

 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Speelgazon online kopen en zelf aanleggen

Wanneer u voor een speelgazon online kopen kiest, kunt u de bestelde graszoden afhalen of laten bezorgen op een door u gewenste locatie. Na ontvangst van de graszoden is het belangrijk deze op korte termijn te verwerken; zeker op warme dagen het liefst dezelfde dag nog. Zou u dit niet doen, dan loopt u het risico dat er broei in de graszoden ontstaat. Dit kan de kwaliteit van het speelgazon aantasten. Een speelgazon online kopen en zelf aanleggen is relatief makkelijk. Online vindt u handige instructies die u hierbij helpen. Het voordeel van graszoden is dat u sneller een gesloten gazon heeft, dan wanneer u voor het gebruik van graszaad kiest. 

Meer informatie over speelgazon online kopen 

Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende soorten graszoden die we u aanbieden. U kunt een speelgazon online kopen combineren met de aanschaf van kunstmest voor het gazon. Hiermee stimuleert u het wortelen en de groei van de grasplanten in uw speelgazon. Vergeet het gazon na de aanleg hiervan niet periodiek te bemesten. Zo blijft het gazon sterk en gezond! Heeft u nog vragen over een speelgazon online kopen? Neem eens contact met ons op, we beantwoorden ze graag voor u. 

 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline