Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Siergazon bestellen

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Siergazon bestellen bij Queens Grass

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw tuin of plantsoen van een fraai siergazon te voorzien? Een siergazon bestellen doet u bij Queens Grass. Op onze website bieden we u een module, waarmee u uw bestelling kunt plaatsen. U geeft hierbij aan hoeveel vierkante meter graszoden u nodig heeft, welk type gras u wenst en waar u dit af wilt laten leveren. Op deze wijze een siergazon bestellen vormt een goed alternatief voor het gebruik van graszaad. Graszaad heeft als nadeel, dat het enige tijd kan duren voordat het siergazon een fraai geheel vormt. Een hevige regenbui kan er bijvoorbeeld toe leiden, dat een deel van het graszaad wegspoelt. Er vormt zich hiermee een kale plek in het gazon als het gras eenmaal begint te groeien. Bij het gebruik van graszoden loopt u dit risico niet. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Kwalitatief zeer goed siergazon bestellen

Een siergazon bestellen bij Queens Grass verzekert u van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De kwaliteit hiervan zit onder meer in de dichtheid van de grasplanten. Een hoge dichtheid maakt dat het siergazon bestand is tegen een stootje; onkruid krijgt bijvoorbeeld nauwelijks kans om tussen de grasplanten door te groeien. Helemaal voorkomen doet u dit echter niet, zeker in een landelijke omgeving. Door bij een siergazon bestellen ook direct een emmer aanlegbemesting aan te schaffen, zorgt u dat de graszoden een goede start hebben. 

Siergazon bestellen en verwerken

Houd er rekening mee, dat een siergazon bestellen betekent dat u de geleverde graszoden kort na de levering hiervan moet verwerken. Op deze manier gaat u broei in de graszoden tegen. Zeker op warme zomerdagen is het risico op broei relatief groot. Het tast de graszoden ernstig aan. Meer weten over een siergazon bestellen of over het verwerken van de graszoden? We vertellen het u graag! 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline