Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Schaduwgras kopen

Schaduwgras kopen voor uw tuin of plantsoen

Werkt u aan een renovatie van uw tuin, of bent u voor de aanleg van bijvoorbeeld een gemeenteplantsoen op zoek naar graszoden? Queens Grass International biedt u verschillende mogelijkheden. Schaduwgras kopen is een van de mogelijkheden die u bij ons heeft. Het voordeel van dit type graszoden zit in het feit, dat het gras ook bij weinig direct zonlicht goed zal presteren. De kans dat het gazon al snel wordt overwoekerd door mossen is relatief klein bij dit type graszoden. Verklaring hiervoor is de hoge dichtheid van de grasplanten in deze graszoden. Het geeft mossen geen kans.

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Voordelen van schaduwgras kopen bij Queens Grass International 

Niet alleen het feit dat schaduwgras het goed doet op plekken waar de zon weinig komt, is een reden om dit type graszoden te overwegen. Schaduwgras kopen bij Queens Grass International is ook interessant, omdat de graszoden eenvoudig zelf te leggen zijn. U kunt de graszoden afhalen, of deze bij u thuis laten bezorgen. Bij de keuze voor graszoden is het belangrijk deze dezelfde dag nog te verwerken. Op deze manier voorkomt u het ontstaan van broei in de graszoden. Door voor de juiste bemesting te kiezen bij het aanleggen van schaduwgras, stimuleert u de wortelgroei hiervan. 

Direct schaduwgras kopen via onze website

Wist u dat schaduwgras kopen via Queens Grass International heel eenvoudig is? U bestelt de graszoden en aanverwante producten, zoals de bemesting, eenvoudig via onze website. Gebruik de tool om te laten berekenen hoeveel graszoden u nodig heeft. U vult hier het aantal vierkante meters in, waar u het schaduwgras aan wilt brengen. Houd rekening met snijverlies bij het leggen van de graszoden. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline