Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Premium graszoden bestellen

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Premium graszoden bestellen bij Queens Grass

Bij het aanleggen van een gazon of bijvoorbeeld een speelveld in de wijk heeft u verschillende mogelijkheden. Kies tussen premium graszoden bestellen en het gebruik van graszaad. Het voordeel van premium graszoden bestellen is het feit, dat het gazon over het algemeen sneller gesloten zal zijn. Daar waar u bij graszaad het risico loopt, dat er na het zaaien hiervan kale plekken ontstaan. Mogelijk spoelt een deel van het graszaad weg, of slaat dit niet goed aan. Queens Grass is uw leverancier van premium graszoden, welke breed worden toegepast. Niet alleen voor het gazon in de tuin bij particulieren, maar bijvoorbeeld ook bij de aanleg van professionele sportvelden binnen Europa. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Mogelijkheden bij premium graszoden bestellen

Premium graszoden bestellen doet u eenvoudig via onze website. U heeft hierbij verschillende mogelijkheden. Kies tussen een speel- en schaduwgazon. Het is afhankelijk van de beoogde toepassing van het gazon, welke van beide opties het meest geschikt is. Een speelgazon is goed bestand tegen het spelen van uw kinderen of bijvoorbeeld huisdier. Dit komt door de hoge concentratie grasplanten. Ook een schaduwgazon kent een hoge dichtheid aan grasplanten, wat helpt te voorkomen dat het gazon al snel veel mos bevat. In de schaduw is de kans op mosvorming groter dan in de zon. 

Premium graszoden bestellen en verwerken

Is uw premium graszoden bestellen via onze website gelukt? In dat geval leveren we deze zo snel mogelijk bij u af. U kunt de graszoden ook bij ons ophalen op vaste momenten. Nadat u de graszoden geleverd heeft gekregen is het zaak deze zo snel mogelijk te verwerken. Dit is belangrijk om te voorkomen dat er broei in de graszoden ontstaat. Broei kan de grasplanten ernstig aantasten. We vertellen u graag meer over het verwerken van de graszoden, neem hiervoor contact met ons op. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline