Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Bekijk onze machines

Combirake

Combirake

Eenvoudig te gebruiken gecombineerde hark en borstel voor gebruik op kleine grasvelden.
Bray Hand Tools

Bray Hand Tools

Ideaal voor het door zaaien en beluchten van kleine oppervlakken op bowlinggreens, tennisbanen, golfgreens, tees en sier gazons.
Aerdrain Fork

Aerdrain Fork

Eenvoudige maar effectieve beluchtingsvork met verwisselbare tanden voor gebruik het hele jaar door.
SVR 1500 Deep Cleaner

SVR 1500 Deep Cleaner

De twee-in-een dieptereinigings- en decompactatiemachine.
Triangular Brush

Triangular Brush

Ideaal voor het rechtop zetten van de pool, het borstelen van oppervlaktevulling voor een gelijkmatige en vlakke afwerking en een opvallende presentatie.
Tractor Mounted Brush Combinations

Tractor Mounted Brush Combinations

Combiborstelsystemen die ideaal zijn voor regelmatig onderhoud van kunststof oppervlakken. De combinatie flexi comb en rechte afwerkborstel wordt aanbevolen voor zowel zand- als rubbervulling.
Towed Rake & Brush Combinations

Towed Rake & Brush Combinations

Bewezen combinaties zorgen voor indrukwekkende prestaties.
Towed Brush Combinations

Towed Brush Combinations

De getrokken borstelcombinaties zijn speciaal ontworpen voor regelmatig routinematig poetsen en kunnen worden gebruikt door bijna elke kleine zit motor, inclusief compacte tuin tractoren.
Brush-Pro

Brush-Pro

De Brush-Pro is speciaal ontworpen voor synthetische oppervlakken en is een zitborstelsysteem dat bestaat uit een paar in het midden gemonteerde oscillerende borstelunits en drie achteraan gemonteerde borstels.

ES - 34 Battery Powerd

De ES-34 is een 34" (860mm) batterijaangedreven speciale maaier. De reliëfgeslepen 8 bladcilinder geeft de fijnste maairesultaten. Het ontwerp maakt gebruik van de bewezen 2-sectie gladde aluminium rol voor eenvoudig draaien.

ES - 860 Battery Powerd

De ES-860 is een 34" (860mm) accu-aangedreven grasmatonderhoudssysteem dat voortbouwt op onze aanzienlijke ervaring met de Dennis G860 machine met dezelfde uitgebreide reeks verwisselbare cassettes om te maaien, verticuteren, verticuteren, borstelen en te verticuteren, te borstelen en te spijkeren.

ES - 34R Battery Powerd

De ES-34R is een 34" (860 mm) roterende grasmaaier met twee bladen op batterijen die gebruik maakt van de nieuwste lithium-ion batterijtechnologie. Hij is ideaal voor het maaien en opruimen van fijn gras en wordt gebruikt in veel stadions en trainingsfaciliteiten. De contra roterende messen van gehard staal en de lage opvanggoot zorgen voor maximale opvangprestaties.

Easy-change Cassettes

6 bladed cylinder 2mm scarifier Verti-cutter tungsten tipped 8 bladed cylinder 2mm scarifier tungsten tipped Sorrel roller 11 bladed cylinder Brush – soft bristle Spring Tine Rake 1mm scarifier Brush – hard bristle Brush – multi dense Verti-cutter

ES - 30, ES - 36 Battery Powerd

Deze prachtig uitgebalanceerde machine is gebaseerd op de Dennis Premier en biedt een snijkwaliteit en superieure strepen waar anderen jaloers op zijn.
Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline