Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Bekijk onze machines

Javelin

Javelin

De Sisis Javelin machine is een speciaal op een tractor gemonteerde verticaal werkende beluchter voor gebruik op zowel fijne als outfield grasmatten.
Supaturfman

Supaturfman

De SISIS Supaturfman is een onafhankelijk aangedreven, zware beluchter voor het onderhoud van sportvelden, grasvelden en voorzieningen. Hij is ideaal voor onderhoud als bowling green beluchter en cricket beluchter.
Dart

Dart

De SISIS Dart is een onafhankelijk aangedreven beluchter met verticale actie, ideaal voor het onderhoud van sportvelden, grasvelden en recreatieterreinen. Hij is ideaal voor onderhoud als beluchter van bowling- en cricketvelden.
Powaspred

Powaspred

De SISIS Powaspred strooit de meeste vrij stromende materialen zoals zand, leem, steenzout, rubbergranulaat en harde poreuze dressings met de gewenste snelheid en een gelijkmatige verdeling.
Truspred

Truspred

De SISIS Powaspred strooit de meeste vrij stromende materialen zoals zand, leem, steenzout, rubbergranulaat en harde poreuze dressings met de gewenste snelheid en een gelijkmatige verdeling.
Variseeder 1300

Variseeder 1300

Een compacte en veelzijdige door zaai machine met trekker gedeelte, ideaal voor renovatie- en reparatiewerkzaamheden.
Veemo MK2

Veemo MK2

De SISIS Veemo MK2 is een speciaal ontworpen, drievoudig gemonteerde, hydraulisch aangedreven verticuteer machine met sterke snijmessen voor een maximale verwijdering van riet en een minimale verstoring van het oppervlak.
Rotorake TM1000

Rotorake TM1000

Een speciaal op een tractor gemonteerde eenheid met een keuze uit vijf verwisselbare haspels met snelsluiting om het verwijderen en onder controle houden van vilt te helpen en om stilstaand oppervlaktewater te helpen verminderen door de infiltratie van water te verbeteren.
Multislit

Multislit

De SISIS Multislit is een op een tractor gemonteerde, diep opensnijdende gazon beluchter voor het onderhoud van sportvelden, fijne graszoden en voorzieningen. Hij biedt een diepe, schone grasmat met een minimale verstoring van het oppervlak.
Megaslit

Megaslit

De SISIS Megaslit is een op een tractor gemonteerde diep opensnijdende gazon beluchter die een diepe, zuivere penetratie geeft, ideaal voor het onderhoud van grote sportvelden en voorzieningen.
Maxislit

Maxislit

De SISIS Maxislit is een op een tractor gemonteerde, diep opensnijdende gazon beluchter voor het onderhoud van sportvelden, golfbanen en voorzieningen, met een diepe, zuivere indringing.
Rotorake 600HD

Rotorake 600HD

Deze verticuteer machine voor zwaar gebruik voelt zich even goed thuis bij regelmatig routinegebruik op een ondiepe stand als op een diepere stand wanneer dat nodig is.
Rotorake 450

Rotorake 450

De SISIS Rotorake 450 is een zelfrijdende zware verticuteer machine en ontdooier voor het verwijderen en bestrijden van riet op fijne en andere kwaliteitsgrasmatten
Auto Rotorake MK.5

Auto Rotorake MK.5

De SISIS Auto Rotorake Mk. 5 is een zelfrijdende zware verticuteer- en verticuteer machine voor het verwijderen en onder controle houden van riet op fijne en andere kwaliteits graszoden.
Autoslit

Autoslit

Een speciaal voor voetgangers gebouwde diepe maaimachine die geschikt is voor gebruik op fijne graszoden of buitenvelden en die helpt om de verdichting te verminderen en de percolatie van oppervlaktewater te bevorderen.
Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline