Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden Ter Apel

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Graszoden in Ter Apel gebruiken

Wanneer u een nieuw gazon aanlegt, heeft u verschillende opties. In de basis maken we onderscheid tussen het gebruik van graszaad en graszoden in Ter Apel. Steeds meer mensen zien de voordelen van kwalitatief hoogwaardige graszoden. Denk aan het feit, dat het gazon veel sneller te belasten is dan bij het gebruik van graszaad. Daarbij loopt u bij graszaad het risico, dat het zaad wegspoelt voordat het gras zich goed wortelt. Het maakt dat het risico op kale plekken in het gazon relatief groot is. Queens Grass levert graszoden in Ter Apel met een hoge dichtheid van grasplantjes. Het verzekert u ervan dat u direct een gesloten gazon heeft.

 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Uw opties bij de keuze voor graszoden in Ter Apel

Queens Grass biedt verschillende soorten graszoden in Ter Apel aan. Kies bijvoorbeeld voor ons schaduwgazon, wanneer het gazon in het schaduwrijke deel van uw tuin komt te liggen. Een hoge dichtheid van plantjes is in dit geval belangrijk, om mos geen kans te geven. Het houdt uw gazon gezond en mooi! Een andere optie is een premium speelgazon. Dit kan een interessante optie zijn, wanneer uw gazon intensief belast wordt door spelende kinderen of huisdieren. Ook hierbij is een hoge dichtheid belangrijk om het gazon bij een intensieve belasting mooi te kunnen houden.

Aan de slag met graszoden in Ter Apel

Heeft u een geschikt type graszoden in Ter Apel gevonden? U bestelt deze eenvoudig via het formulier op onze website. Na de levering van de graszoden kunt u deze direct verwerken. Dit wordt zelfs sterk aangeraden, om te voorkomen dat er broei in de graszoden ontstaat. Het zou het gras ernstig aantasten. Op onze website vindt u meer informatie over de verwerking van graszoden in Ter Apel.

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline