Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Grasmatten kopen Friesland

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Kwalitatief goede graszoden in Smilde

Wilt u bij de aanleg van uw tuin direct profiteren van een dicht gazon? Bent u op zoek naar graszoden in Smilde voor de aanleg van een sportveld of bijvoorbeeld een gemeentepark? Queens Grass voorziet u graag van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De kwaliteit zit hierbij voornamelijk in de dichtheid van het gras en het gebruikte graszaad. De hoge dichtheid maakt dat het gazon een flinke belasting goed doorstaat, zonder dat er direct kale plekken zichtbaar worden. U kunt graszoden in Smilde eenvoudig zelf aanleggen.

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Voordelen van graszoden in Smilde

Het voornaamste voordeel van het gebruik van graszoden in Smilde zit in de dichtheid van het gazon. U heeft vrijwel direct een gesloten grasveld. Daar waar dit bij het gebruik van graszaad meerdere maanden kan duren. Een ander verschil zit in de snelheid waarmee het gazon belast kan worden. Bij het gebruik van graszoden is dit al na twee of drie weken het geval, als de graszoden vastzitten aan de onderliggende tuinaarde. Gebruikt u graszaad, dan duurt dit al snel meer dan een maand. Maak bij het gebruik van graszoden in Smilde gebruik van de bemesting, die u online direct mee kunt bestellen. Het stimuleert een goede groei van het gras.

Verschillende soorten graszoden in Smilde

Queens Grass biedt u verschillende soorten graszoden in Smilde aan. Kies bijvoorbeeld tussen premium speelgazon en een schaduwgazon. Het is afhankelijk van de beoogde belasting van de graszoden, welk type het meest geschikt voor u is. Neem eens contact met ons op, wanneer u hierover twijfelt. We adviseren u graag! U kunt de graszoden via onze website bestellen. Het is sterk aan te bevelen om de graszoden na levering direct te verwerken. Het gaat broei in de graszoden tegen.

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline