Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden online kopen

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Graszoden online kopen

Kies voor een nieuw gazon in uw tuin, een grasveld in het gemeenteplantsoen of een sportveld bij uw vereniging. Graszoden online kopen is heel eenvoudig! Gebruik de tool op onze website om uw bestelling door te geven. Een bestelling kan worden afgehaald, maar ook op de door u gewenste locatie worden afgeleverd. Bij het bestellen van graszoden is het zaak deze op korte termijn te verwerken. Dit helpt broei in de graszoden te voorkomen. Iets wat de kwaliteit van het gras aantast. Bij graszoden online kopen biedt Queens Grass International u verschillende mogelijkheden. We vertellen u er graag meer over. 

 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Mogelijkheden bij graszoden online kopen

Bij graszoden online kopen heeft u de keuze uit onder meer een speel- en schaduwgazon. Het is afhankelijk van het beoogde gebruik van de graszoden in uw tuin, welke van beide soorten graszoden het meest geschikt voor u is. Beide soorten graszoden beschikken over een hoge dichtheid aan grasplanten. Het voorkomt dat het gazon al snel kale plekken bevat. Overigens is het voorkomen van kale plekken in het gazon een van de redenen om voor graszoden te kiezen voor veel mensen. Bij het gebruik van graszaad is die kans groter. Denk aan graszaad wat na een hevige regenbui wegspoelt. 

Direct graszoden online kopen

Wilt u op korte termijn starten met de aanleg van uw gazon? U kunt direct graszoden online kopen via onze website. Naast de graszoden bieden we u een bijpassende gazonmest aan, wat de groei van de grasplanten stimuleert. Het is verstandig het gazon periodiek te bemesten. Meer weten over graszoden online kopen? Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. 

 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline