Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden online

Bestel uw graszoden online bij Queens Grass International

Bent u bezig met de aanleg van een gazon in uw tuin, of legt u namens de gemeente een speelveld aan in de wijk? In dergelijke situaties kan de keuze voor graszoden een interessante zijn. Queens Grass International biedt u kwalitatief hoogwaardige graszoden online aan. Via de tool plaatst u eenvoudig een bestelling voor het aantal graszoden wat u nodig verwacht te hebben voor de aanleg van het gazon of speelveld. Houd hierbij rekening met snijverlies. De keuze voor het gebruik van graszoden biedt u verschillende voordelen ten opzichte van het gebruik van graszaad. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Voordelen van graszoden online bestellen 

Graszoden online bestellen bij Queens Grass International biedt u als voordeel, dat u al snel een mooi gesloten gazon heeft. U kunt de graszoden dicht tegen elkaar aan leggen, waarbij slechts de naden tussen de graszoden dicht moeten groeien. Daarnaast bieden de graszoden een hoge dichtheid aan grasplantjes. Dit betekent dat het speelveld of gazon niet direct kaal is, nadat deze een aantal dagen belast is door spelende kinderen. Het nadeel van graszaad is dat het veel langer duurt, voordat het gazon een mooi gesloten geheel is. Daarbij is haast niet te voorkomen dat de dichtheid van grasplantjes bij het zaaien hiervan kan verschillen per plek. 

Verschillende opties bij graszoden online kopen

Wanneer u graszoden online bestelt bij Queens Grass International heeft u verschillende opties. Kies bijvoorbeeld tussen een speelgazon en een schaduwgazon. Het is afhankelijk van de beoogde toepassing van de graszoden, welk soort het meest geschikt is. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de graszoden op locatie te laten leveren, of om deze zelf bij ons af te halen. Heeft u vragen over graszoden online bestellen via onze website? Neem eens contact met ons, we helpen u graag verder.  

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline