Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden kopen

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Graszoden kopen bij de aanleg van uw tuin 

Bij de aanleg van een tuin mag een gazon niet ontbreken. Het gazon is een plek om van het mooie weer te kunnen genieten, om te spelen met uw kinderen, enzovoorts. Bij de aanleg van een gazon heeft u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld tussen het zaaien van gras en graszoden kopen. Het voordeel van graszoden kopen is het feit, dat u vrijwel direct profiteert van een fraai groen gazon. Bij graszaad duurt het langer voor u het gazon kunt gebruiken. Daarbij loopt u het risico dat het graszaad niet overal in de tuin aanslaat. Zo ontstaan er kale plekken in het gazon. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Verschillende soorten graszoden kopen 

Graszoden kopen betekent dat u een keuze dient te maken uit verschillende soorten graszoden. Het verschil zit hierbij in het aantal plantjes per graszode. Kies bijvoorbeeld tussen een premium speelgazon, wat een zeer geschikte zode is voor spelende kinderen. Ook een schaduwgazon kan een optie zijn. Een schaduwgazon is de ideale oplossing voor een fraai groen gazon op plekken waar de zon weinig komt. Het gazon zal hier minder hard groeien en bijvoorbeeld sneller vermengd raken met mossen. 

Online graszoden kopen 

Queens Grass maakt online graszoden kopen heel eenvoudig. U bestelt de graszoden direct via onze website, waarna we deze zo snel mogelijk bij u afleveren. Houd er rekening mee, dat de graszoden vrijwel meteen na aflevering gelegd moeten worden. Op deze manier voorkomt u dat er broei ontstaat. Iets wat voor schade aan de graszoden zorgt. Zeker bij warm weer is een snelle verwerking van de graszoden belangrijk. Neem eens contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over graszoden kopen. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline