Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden Hoveniers

Queens Grass als leverancier voor hoveniers

Contact opnemen

Graszoden voor hoveniers 

Snel en gemakkelijk een gazon aanleggen in de tuin van uw klant, doet u met de graszoden van Queens Grass. Wij hebben een ruime ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige graszoden aan hoveniers, waarbij deze graszoden zich kenmerken door hun hoge dichtheid aan grasplanten. Niet alleen verzekert dit uw klant van een fraai, gesloten gazon. Ook is het gazon door de hoge dichtheid na enige tijd goed bestand tegen een intensieve belastingdoor bewoners. Ideaal voor gezinnen met kinderen, tuinen in de schaduw en huishoudens met huisdieren. Een gazon krijgt het hier vaak behoorlijk zwaar te verduren. Kale plekken wilt u voorkomen. Het gegeven dat onze graszoden intensief belast kunnen worden blijkt onder meer uit het feit, dat Queens Grass niet alleen graszoden aan hoveniers levert. Ook diverse gemeenten en aannemers kiezen voor de kwaliteit van onze graszoden door de hoge betredingsgraad. Neem contact op voor meer informatie.

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Verschillende soorten graszoden voor tuinen 

Wij leveren hoveniers verschillende soorten graszoden, afhankelijk van de wensen van uw klant. Kies bijvoorbeeld tussen graszoden voor een speelgazon en graszoden voor een schaduwgazon. Voor grotere oppervlakten kunnen wij Big Slabs of Big Rolls leveren. In tuinen kiezen hoveniers doorgaans voor graszoden geschikt voor een speel- of schaduwgazon. Vaak kunnen beide soorten graszoden snel geleverd worden. We hebben een ruime voorraad, ook in de drogere periodes. U kunt de graszoden bij uw klant laten leveren, maar ook op de zaak. 

Snel en gemakkelijk graszoden afhalen 

Heeft u op korte termijn graszoden nodig voor de aanleg van een gazon in de tuin van uw klant? U kunt bestelde graszoden dagelijks afhalen op een van de locaties van Queens Grass. Het plaatsen van een bestelling doet u eenvoudig via onze website, maar kan ook telefonisch of per mail. Het voordeel van het afhalen van uw bestelling is dat u nooit lang hoeft te wachten, totdat de graszoden geleverd worden. Het voorkomt daarbij dat u de planning van de aanleg van een tuin aan moet passen op het moment van leveren van de graszoden. Wanneer u kwalitatief hoogwaardige graszoden van Queens Grass bestelt, kunt u deze vaak dezelfde dag nog afhalen. Bestelt u aan het eind van de dag? In dat geval bent u de volgende werkdag vanaf 8.00 uur welkom voor het afhalen van de graszoden. 

Eenvoudig te leggen graszoden voor hoveniers 

Het zal u als hovenier niet onbekend zijn, dat graszoden zo snel mogelijk na levering gelegd moeten worden. Dit gaat broei in de graszoden tegen. Zeker op warme dagen in het voorjaar en de zomer is de kans op broei relatief groot. Broei tast de graszoden aan. Wij krijgen regelmatig van hoveniers te horen, dat onze graszoden heel eenvoudig te leggen zijn en vrijwel direct een dekkend gazon opleveren voor de klant. Het is een van de redenen die maakt dat een groot aantal hoveniers in de noordelijke provincies op de graszoden van Queens Grass rekent. Naast diverse stadions, waaronder in Wales, en de dichterbij gelegen golfbaan van Glimmen. Voor het beste resultaat raden we u aan onze bemesting voor graszoden te gebruiken bij de aanleg van het gazon. Het stimuleert het wortelen van de graszoden, waardoor het gazon eerder belast kan worden door de klant. Raad de klant aan het gazon zeker in de eerste weken goed vochtig te houden. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline