Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden groothandel

Professionele graszoden groothandel

Wilt u kwalitatief hoogwaardige graszoden aanbieden aan klanten van uw groothandel? Of bent u op zoek naar een betrouwbare graszoden groothandel om zelf regelmatig grotere hoeveelheden graszoden te bestellen? In beide gevallen kunt u rekenen op de expertise van Queens Grass International. Onze graszoden worden niet alleen door particulieren en zakelijke afnemers binnen Nederland gebruikt. Wij bedienen ook graszoden groothandels in onder meer Duitsland. Het gebruik van graszoden in plaats van graszaad biedt de gebruiker verschillende voordelen. Met de graszoden van Queens Grass heeft u vrijwel meteen een gesloten gazon. Iets wat met graszaad erg lastig is. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Graszoden groothandel voor diverse soorten graszoden

Als graszoden groothandel bieden we u verschillende soorten graszoden aan. Onderscheid maken we onder meer tussen een premium speelgazon en een schaduwgazon. Het is afhankelijk van de beoogde toepassing van de graszoden, welk type gras het meest geschikt voor u is. Het schaduwgazon heeft een hoge dichtheid aan grasplanten, wat het voordeel biedt dat mossen lastiger tussen het gras door weten te komen. Zo blijft het gazon ook strak, wanneer hier wat minder vaak zon op staat. Ook het speelgazon heeft een hoge dichtheid, waardoor het intensief belast kan worden door uw spelende kinderen. 

Bestelling plaatsen bij graszoden groothandel

Een bestelling bij onze graszoden groothandel plaatst u eenvoudig online. De tool op onze website vertelt u precies hoeveel een bepaald aantal vierkante meters aan graszoden u zal kosten. U kunt de bestelling afhalen op onze afhaallocatie, of de bestelling door onze eigen transporteur laten leveren. Bent u zelf een graszoden groothandel? Verzamel de bestellingen van uw klanten, om in één keer een halve of volledige vracht te kunnen bestellen.  

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline