Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden Groningen

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Kies voor het gebruik van graszoden in Groningen 

Het gebruik van graszoden in Groningen maakt dat u vrijwel direct een mooi, egaal gazon in uw tuin heeft. Daar waar u hier bij het zaaien van graszaad al snel enkele weken op moet wachten. De verwerking van graszoden is eenvoudig, u hoeft er geen hovenier voor te zijn! Queens Grass biedt kwalitatief goede graszoden in verschillende soorten aan. Zo heeft u bij ons keuze uit een premium speelgazon en een schaduwgazon. Het is afhankelijk van de beoogde toepassing van de graszoden, welk type gras het meest geschikt is. Combineer de graszoden met aanvullende producten als aanlegbemesting en algemene gazonbemesting. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Verschillende soorten graszoden in Groningen 

Zoals reeds genoemd werd, biedt Queens Grass u verschillende soorten graszoden in Groningen. Kies voor het premium speelgazon, wanneer het gazon intensief belast zal worden. Denk aan een gazon waarop kinderen spelen, een gazon waarop u met uw huisdieren wilt spelen, enzovoorts. De hoge dichtheid van grasplantjes maakt dat schade aan het gazon voorkomen wordt. Een schaduwgazon is interessant op plekken waar de zon weinig schijnt. U wilt voorkomen dat het gazon al snel vol zit met mossen of gele plekken vertoont. Met een schaduwgazon gaat u dit tegen. Andere soorten graszoden die we aanbieden zijn hybride gras, big slabs en big rolls. 

Levering van graszoden in Groningen 

Plaats uw bestelling voor graszoden in Groningen eenvoudig via de website van Queens Grass. De graszoden worden vervolgens binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd. Het is sterk aan te raden om de graszoden direct na levering te verwerken. Met name wanneer het buiten warm is, loopt u het risico op broei in de graszoden als deze niet tijdig verwerkt worden. Neem contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over graszoden in Groningen. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline