Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden GroenRijk

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Kwalitatief hoogwaardige graszoden bij GroenRijk kopen

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige graszoden voor de aanleg van een gazon in uw tuin, een grasveld in een gemeenteplantsoen of bijvoorbeeld een sportveld, heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt graszoden rechtstreeks bij Queens Grass International bestellen. Gaat het echter om een kleine hoeveelheid graszoden, dan kunt u graszoden bij GroenRijk ophalen. Queens Grass International levert haar graszoden aan deze partij, om ze op verschillende plekken in Nederland aan consumenten te leveren. Bij kleine aantallen wilt u de vrachtwagens van Queens Grass International wellicht niet laten rijden, maar deze zelf ophalen. Een duurzame keuze! 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Uw opties bij graszoden bij GroenRijk kopen

Houd rekening met het feit, dat de graszoden niet altijd op voorraad zijn bij vestigingen van GroenRijk. U kunt ze op gezette dagen ophalen. Op de website van deze vestigingen leest u meer over het ophalen en laten leveren van graszoden door GroenRijk. Bij GroenRijk heeft u de keuze uit verschillende soorten graszoden. Kies bijvoorbeeld tussen een speelgazon en een schaduwgazon. Afhankelijk van de beoogde toepassing van de graszoden kunt u voor een van beide opties kiezen. De graszoden zijn van hoge kwaliteit, wat zich uit in de dichtheid aan grasplanten. 

Zelf graszoden van GroenRijk leggen

Nadat u de graszoden bij GroenRijk besteld en opgehaald heeft, kunt u deze relatief eenvoudig zelf verwerken. Het is bij de verwerking van graszoden belangrijk dit zo snel mogelijk na de levering of het ophalen hiervan te doen. Dit voorkomt dat er broei in de graszoden ontstaat, wat de grasplanten aan kan tasten. Leg de graszoden strak tegen elkaar aan en bemest het gazon. In de dagen na het leggen van de graszoden is het belangrijk deze goed vochtig te houden. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline