Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden Drenthe

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Graszoden in Drenthe van Queens Grass 

Bent u op zoek naar kwalitatief goede graszoden in Drenthe? Queens Grass biedt u verschillende soorten graszoden, passend bij de door u beoogde toepassing hiervan. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen graszoden voor een speelgazon en graszoden welke u kunt gebruiken in de schaduwrijke stukken van uw tuin. Naast de graszoden zelf, bieden we u ook graag gazonbemesting aan. Op deze manier krijgt uw gazon het eerste jaar voldoende voeding om zich te ontwikkelen tot een sterk en dicht grasveld. Zelfs wanneer uw kinderen hier regelmatig op spelen! 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Voordelen van het gebruik van graszoden in Drenthe 

Het gebruik van graszoden in Drenthe bij de aanleg van een gazon in de tuin biedt u verschillende voordelen. De graszoden zijn heel eenvoudig aan te brengen. Belangrijk is wel dat u de graszoden in Drenthe zo snel mogelijk na levering hiervan verwerkt. Doet u dit niet, dan loopt u zeker in de zomer het risico op broei in de graszoden. Broei tast de graszoden aan. Een ander belangrijk voordeel van graszoden ten opzichte van graszaad is het feit, dat de graszoden direct voor een dicht gazon zorgen. Dit is bij het gebruik van graszaad veel lastiger. Een deel van het graszaad spoelt tijdens een hevige regenbui weg, het graszaad ontwikkelt zich minder snel, enzovoorts. 

Online graszoden in Drenthe bestellen 

U bestelt uw graszoden in Drenthe eenvoudig via onze website. Bepaal vooraf hoeveel vierkante meter u nodig heeft. Houd er hierbij rekening mee, dat een deel van de graszoden verloren zal gaan bij het versnijden hiervan. Neem dus iets meer dan u initieel nodig verwacht te hebben. Heeft u nog vragen over onze graszoden in Drenthe? Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline