Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden bestellen

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Graszoden bestellen bij Queens Grass

Online graszoden bestellen bij Queens Grass is heel eenvoudig. U voert het gewenste aantal vierkante meters in, selecteert het gewenste type gras en voegt eventuele extra’s toe aan de bestelling. Aangeraden wordt om graszoden direct te bemesten na het leggen hiervan. Daarbij kunt u een emmer gazonbemesting aan uw bestelling toevoegen, waarmee u het gazon in het voorjaar van nieuwe bemesting kunt voorzien. Zo blijft het gras gezond en mooi groen! Queens Grass biedt u verschillende soorten graszoden aan. Kies tussen een premium speelgazon en bijvoorbeeld een schaduwgazon. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Voordelen van graszoden bestellen

Graszoden bestellen levert u verschillende voordelen op. Het is alternatief voor het zaaien van gras. Het nadeel van het zaaien van gras zit in het feit, dat het gazon vaak kale plekken bevat. Bij het besproeien van het gazon kan een deel van het graszaad wegspoelen. Dat gebeurt ook wanneer het hevig regent. Met graszoden kiest u voor een dicht gazon, met een hoge concentratie grasplanten. U kunt het gazon al na een paar weken intensief belasten. Prettig, wanneer uw kinderen op het gazon willen voetballen of spelen met vriendjes! Een ander voordeel van graszoden bestellen is dat u de zoden eenvoudig zelf kunt leggen. 

Direct online graszoden bestellen 

Wilt u ook een fraai gazon in uw tuin, of bent u als bedrijf op zoek naar kwalitatief goede graszoden met een hoge dichtheid aan grasplantjes? Zoals eerder genoemd kunt u de graszoden bestellen via onze website. Kies tussen het laten leveren van de graszoden en de mogelijkheid om deze zelf op te halen. Heeft u vooraf vragen over graszoden van Queens Grass? Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline