Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Graszoden Assen

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Aan de slag met graszoden in Assen

Bij een renovatie van de tuin, of de aanleg van een nieuw plantsoen kiest u wellicht voor een gazon in het ontwerp hiervan. Een gazon houdt de tuin lekker koel in de zomer en biedt uw kinderen een plek om te spelen. Dit is op gras veel prettiger, dan op een stenen terras. Bij de aanleg van een gazon heeft u de keuze uit het gebruik van graszaad en graszoden in Assen. De keuze voor graszoden levert u verschillende voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan de hoge dichtheid van de grasplantjes in deze graszoden. Het maakt dat u direct een fraai, dicht gazon heeft. Bij de keuze voor graszaad zal dit enige tijd duren. Mede ook doordat het lastig is het graszaad gelijkmatig te verdelen.

 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Verschillende soorten graszoden in Assen

Wanneer u voor de graszoden in Assen van Queens Grass kiest, heeft u keuze uit verschillende soorten graszoden. Het onderscheid wordt hierbij onder meer gemaakt tussen de graszoden voor een speelgazon en graszoden voor een schaduwgazon. Het is afhankelijk van de plek en beoogde belasting van het gazon, welke graszoden in Assen het beste resultaat opleveren. U kunt de graszoden eenvoudig bestellen via de tool op onze website. Houd rekening met enig snijverlies bij het berekenen van het aantal graszoden wat u nodig heeft.

Zelf graszoden in Assen leggen

Niet alleen het feit dat u vrijwel meteen een dicht gazon heeft is een voordeel van het gebruik van graszoden in Assen. Denk ook aan het feit, dat u de mogelijkheid heeft om de graszoden zelf te verwerken. U hoeft geen hovenier te zijn om een gazon aan te leggen. Belangrijk is wel, dat u de graszoden zo snel mogelijk na ontvangst hiervan verwerkt.

 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline