Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Grasrollen kopen

Koop uw grasrollen bij Queens Grass

Grasrollen bestellen

Grasrollen kopen biedt diverse voordelen 

U heeft voor de aanleg van een gazon of bijvoorbeeld een groot sportveld verschillende opties. Kies bijvoorbeeld tussen het gebruik van graszaad en graszoden. Het voordeel van grasrollen kopen ten opzichte van het gebruik van graszaad, is het feit dat uw gazon direct goed dicht zit. Bij graszaad zijn er vaak plekken zichtbaar, waar het graszaad na het zaaien is weggespoeld. Het duurt op deze manier langer, voordat het gazon intensief belast kan worden. Zeker wanneer u kinderen of bijvoorbeeld huisdieren heeft, zal het gazon het zwaarder te verduren krijgen.

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Mogelijkheden bij grasrollen kopen

U kunt grasrollen kopen via de website van Queens Grass. Bereken vooraf hoeveel grasrollen u nodig heeft, waarbij u rekening dient te houden met snijverlies. In ons assortiment vindt u verschillende soorten grasrollen. Zo wordt onderscheid gemaakt tussen een premium speelgazon en bijvoorbeeld een schaduwgazon. U wilt voorkomen dat er al snel mossen zichtbaar worden in het gazon wat nauwelijks zonlicht krijgt. Met een schaduwgazon voorzien we u graag van een oplossing. Een premium speelgazon is specifiek bedoeld voor tuinen waar kinderen of bijvoorbeeld huisdieren spelen. De hoge concentratie plantjes voorkomt dat er al snel kale plekken in het gazon ontstaan. 

Grasrollen kopen via Queens Grass 

Grasrollen kopen via Queens Grass is heel eenvoudig. U plaatst uw bestelling via de tool op onze website. Houd er rekening mee dat de grasrollen zo snel mogelijk na ontvangst verwerkt moeten worden. Laat de grasrollen om deze reden leveren op een dag waarop u de tijd heeft om deze te verwerken. Zo voorkomt u dat er broei in de grasrollen ontstaat, wat de kwaliteit van de grasrollen sterk vermindert. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u nog vragen heeft over het verwerken van grasrollen. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline