Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Grasrollen

Koop uw grasrollen bij Queens Grass

Grasrollen bestellen

Met grasrollen een fraai gazon aanleggen 

Een van de makkelijkste manieren om tot een fraai, strak gazon te komen is het gebruik van grasrollen. Daar waar het zaaien van gras vaak leidt tot een aantal kale plekken in het gazon, is dat bij grasrollen niet het geval. De grasrollen hebben een hoge dichtheid aan grasplantjes, waarmee oneffenheden in het gazon voorkomen worden. Queens Grass biedt u de grasrollen in verschillende varianten aan, passend bij uw behoefte. Kiest u bijvoorbeeld voor grasrollen die bedoeld zijn voor een schaduwrijke plek in de tuin? Wilt u een gazon aanleggen voor uw spelende kinderen? We vertellen u er graag meer over. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Verschillende soorten grasrollen 

Op onze website leest u meer over de verschillende soorten grasrollen. Bij een schaduwrijke omgeving wilt u voorkomen dat mos al snel overheerst in het gazon. Kies hier voor een schaduwgazon. Op een plek waar veel kinderen zullen spelen krijgt het gazon het eveneens zwaar te verduren. Een hoge concentratie aan grasplantjes is vereist om kale plekken in het gazon te voorkomen. Met een speelgazon biedt Queens Grass u de ideale oplossing voor zo’n omgeving. U kunt de grasrollen combineren met molwerenddoek om te voorkomen dat er molshopen in het gazon ontstaan. Het herstel hiervan is niet altijd even gemakkelijk. 

Leggen van grasrollen doet u eenvoudig zelf 

Voor het leggen van grasrollen in uw tuin hoeft u geen hovenier te zijn. Bekijk de instructies op onze website om te zien welke stappen u al voor de bestelling van uw grasrollen kunt zetten. Denk aan het egaliseren en eventueel bemesten van de ondergrond. Zo hechten de grasrollen na levering direct goed. Belangrijk na de levering van grasrollen is dat deze zo snel mogelijk verwerkt worden. Doet u dit niet, dan loopt u het risico te maken te krijgen met broei in de grasrollen.  

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline