Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Grasmatten kopen Friesland

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Grasmatten kopen in Friesland

Bij de aanleg van een tuin of bijvoorbeeld een gemeentepark kan grasmatten kopen in Friesland aan te raden zijn. Het gebruik van deze grasmatten biedt verschillende voordelen ten opzichte van het gebruik van graszaad. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat het gazon veel sneller te gebruiken is bij grasmatten. Vaak kunt u het gazon al na enkele weken belasten. Daar waar dit bij een gazon op basis van graszaad al snel meer dan een maand duurt. Daarbij is het gazon direct dicht, wanneer u kiest voor grasmatten kopen in Friesland. Bij het gebruik van graszaad loopt u het risico dat er kale plekken zichtbaar blijven.

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Online grasmatten kopen in Friesland

Queens Grass maakt grasmatten kopen in Friesland zo makkelijk mogelijk voor u. U kunt de gewenste hoeveelheid grasmatten online bij ons bestellen. We komen de grasmatten vervolgens zo snel mogelijk bij u afleveren. Houd er rekening mee, dat de grasmatten bij voorkeur op de dag van levering verwerkt moeten worden. Dit voorkomt dat er broei ontstaat in de grasmatten. Iets wat het gras aan zou tasten. U kunt grasmatten relatief makkelijk zelf aanleggen. Op internet vindt u er de instructies voor. Het is verstandig de grasmatten te combineren met bijpassende bemesting. We bieden u deze bemesting op onze website aan.

Opties bij grasmatten kopen in Friesland

Wanneer u kiest voor online grasmatten kopen in Friesland heeft u verschillende opties; een premium speelgazon en een schaduwgazon. Welk type grasmatten het beste op uw wensen aansluit is onder meer afhankelijk van de beoogde belasting en de plek waar u de grasmatten in de tuin gebruikt. Neem eens contact met ons op, wanneer u vooraf advies wenst over het gebruik van de grasmatten in uw tuin.

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline