Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Grasmatten

Koop uw grasmatten bij Queens Grass

Grasmatten bestellen

Grasmatten kopen voor uw tuin

Bij de aanleg van een tuin overweegt u mogelijk ook het aanleggen van een gazon. Een gazon biedt uw kinderen en huisdieren een plek om te spelen, ze houden de tuin koel in de zomer en bieden u de mogelijkheid om op een badlaken van de zon te genieten. Het aanleggen van een gazon kan op verschillende manieren. Grasmatten kopen is een van de opties die u hierbij heeft. Het voordeel van grasmatten kopen voor de aanleg van een gazon is het feit, dat de grasmatten een hoge dichtheid hebben van plantjes. Op deze manier is het gazon direct dicht. Bij het gebruik van graszaad duurt dit vaak enige tijd. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Online grasmatten kopen via Queens Grass 

Queens Grass maakt online grasmatten kopen heel eenvoudig voor u. Met de handige tool op onze website berekent u direct wat de levering van de grasmatten u zal kosten. U kunt er bij kleinere hoeveelheden ook voor kiezen om de grasmatten zelf op te halen. Houd er rekening mee, dat grasmatten het beste dezelfde dag nog verwerkt kunnen worden. Op deze manier gaat u broei in het gras tegen. Zo blijft het gras van hoge kwaliteit. U heeft bij Queens Grass keuze uit verschillende soorten grasmatten. Denk aan een premium speelgazon en een schaduwgazon. 

Advies bij grasmatten kopen 

Bent u benieuwd waarop u moet letten bij grasmatten kopen en de verwerking hiervan na levering? Neem eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze grasmatten en de wijze waarop u deze in de tuin kunt leggen. Ook leggen we u het verschil tussen een premium speelgazon en bijvoorbeeld een schaduwgazon uit. Zo weet u precies welk type grasmat het meest geschikt is voor de door u beoogde toepassing van de grasmatten. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline