Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Grasmatten bestellen

Grasmatten bestellen voor een fraai gesloten gazon

Bij de aanleg of renovatie van een tuin, een sportveld of bijvoorbeeld een gemeentelijk plantsoen kan grasmatten bestellen heel interessant zijn. U wilt het liefst direct een mooi, gesloten gazon hebben. Kiest u voor het gebruik van graszaad in plaats van voor grasmatten bestellen, dan is de kans groot dat er de eerste maanden kale plekken zichtbaar zijn. Denk aan katten die na het zaaien door het veld met graszaad lopen, hevige regenbuien die het graszaad gedeeltelijk wegspoelen, enzovoorts. Grasmatten bestellen bij Queens Grass International vormt de oplossing. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Verschillende mogelijkheden bij grasmatten bestellen

Grasmatten bestellen bij Queens Grass International betekent dat u de keuze heeft uit verschillende soorten gras. Kies bijvoorbeeld tussen graszoden voor een speelgazon en grasmatten voor een schaduwgazon. In beide gevallen profiteert u van het feit, dat de grasmatten een hoge concentratie grasplantjes kennen. Het voordeel hiervan is dat onkruid en bijvoorbeeld mos geen kans krijgt. Evenals dat de grasmatten bestand zijn tegen een hoge belastbaarheid. Zeker bij sportvelden en bijvoorbeeld een speelgazon is dit cruciaal. U wilt voorkomen dat er al snel kale plekken in het gazon ontstaan. 

Online grasmatten bestellen bij Queens Grass International

Online grasmatten bestellen bij Queens Grass International is heel eenvoudig. Geef in de tool op onze website aan hoeveel vierkante meter aan grasmatten u nodig heeft. Houd hierbij rekening met snijverlies, wanneer u de grasmatten aanbrengt. Dit kunt u overigens relatief makkelijk zelf doen. Het is verstandig het grasmatten bestellen te combineren met het bestellen van een bijpassende bemesting. Zo stimuleert u de wortelgroei vanaf het begin! Het is na de levering van de grasmatten belangrijk deze zo snel mogelijk te leggen. Op deze manier voorkomt u dat er broei ontstaat in de grasmatten. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline