Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Grasmatten

Koop uw grasmatten bij Queens Grass

Grasmatten bestellen

Aan de slag met het leggen van strakke grasmatten 

Het aanleggen van grasmatten kan heel eenvoudig zijn, wanneer u voor kwalitatief goede graszoden kiest. Met graszoden heeft u direct een groen gazon! Daar waar het bij het gebruik van graszaad vaak even duurt, voor de grasmat in uw tuin of op uw sportcomplex volledig egaal is. Een deel van het graszaad kan wegspoelen, katten kunnen in het jonge gras graven, enzovoorts. Graszoden voor het aanleggen van grasmatten worden in verschillende soorten aangeboden door Queens Grass. We vertellen u er graag meer over. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Verschillende soorten grasmatten 

Grasmatten aanleggen begint bij het bepalen van het type graszoden wat u nodig heeft. Op plekken waar u te maken heeft met veel schaduw, kunt u kiezen voor een schaduwgazon. Dit type grasmat is goed bestand tegen weinig zonlicht. Wilt u een grasmat aanleggen voor spelende kinderen? Kies in dat geval voor een speelgazon. Een speelgazon heeft een grote dichtheid aan grasplantjes, waardoor de grasmat niet of nauwelijks beschadigt bij een intensieve belasting hiervan. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het gebruik van verschillende soorten grasmatten. 

Grasmatten aanleggen met graszoden 

U kunt de graszoden voor het aanleggen van verschillende soorten grasmatten eenvoudig online bestellen. Belangrijk is dat de graszoden na levering zo snel mogelijk verwerkt worden. Op deze manier voorkomt u onder meer broei in de graszoden. Broei kan het gras ernstig beschadigen. Voordat de grasmatten gelegd worden, dient u de ondergrond te bewerken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u de ondergrond van bemesting voorziet en dat deze egaal is. Zo stimuleert u de groei van de grasmatten en hechten de grasrollen makkelijker aan de ondergrond. Op onze website leest u hier meer over. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline