Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Goedkope graszoden kopen

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Voordelen van goedkope graszoden kopen

Goedkope graszoden kopen levert u verschillende voordelen op. Queens Grass levert u graszoden met een hoge dichtheid aan grasplantjes. Het maakt dat u bij het gebruik van de graszoden direct een gesloten gazon ontwikkelt. Zou u voor het gebruik van graszaad kiezen, dan is de kans groot dat er de eerste maanden tot jaren kale plekken zichtbaar zijn. Dit valt te verklaren door het niet gelijkmatig zaaien van het gras, als ook door het wegspoelen van graszaad tijdens een hevige regenbui of een verkeerde manier van sproeien. Bij de keuze voor goedkope graszoden kopen speelt dit probleem niet.

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Verschillende soorten goedkope graszoden kopen

U kunt bij Queens Grass verschillende soorten goedkope graszoden kopen. Kies tussen een speelgazon en een type gazon wat specifiek bedoeld is voor de schaduwrijke plekken in uw tuin. Een premium speelgazon kan al snel intensief belast worden, zonder dat de kwaliteit van het gazon snel vermindert. Het is verstandig om het gazon periodiek te bemesten met de mest die Queens Grass bij haar graszoden verkoopt. Zo blijft uw gazon in een goede conditie!

 

Goedkope graszoden kopen en aanleggen

Wilt u ook goedkope graszoden kopen? Dit kan snel en gemakkelijk via onze website. Aan de hand van de tool ziet u direct wat de graszoden voor uw tuin zullen kosten. Na het plaatsen van uw bestelling leveren we de goedkope graszoden zo snel mogelijk bij u af. Houd er rekening mee, dat het belangrijk is om de graszoden na levering hiervan zo snel mogelijk te verwerken. Doe dit bij voorkeur dezelfde dag nog. Het voorkomt broei in de graszoden, wat het gras aan zou kunnen tasten. Voor het aanleggen van het gazon middels graszoden heeft u de hulp van een hovenier niet nodig. Dit is relatief eenvoudig!

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline