Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Goedkope graszoden Groningen

Koop uw goedkope graszoden bij Queens Grass

Goedkope graszoden bestellen

Goedkope graszoden in Groningen laten leveren 

Bij het aanleggen van een gazon of bijvoorbeeld een speelplaats voor kinderen heeft u verschillende mogelijkheden. Kies tussen het zaaien van gras en het gebruik van goedkope graszoden in Groningen. Het voordeel van graszoden is het feit, dat u direct een gesloten gazon heeft. Bij het gebruik van graszaad duurt dit al snel meerdere weken tot zelfs maanden. Een deel van het graszaad zal bij een hevige bui wegspoelen, waardoor u in het eerste jaar mogelijk gaten in uw gazon houdt. Graszoden helpen u dit te voorkomen. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Verschillende soorten goedkope graszoden in Groningen 

Wanneer u goedkope graszoden in Groningen laat leveren, is het belangrijk te letten op het type gras wat u bestelt. U kunt bij Queens Grass onder meer kiezen tussen graszoden voor een stuk grond in de schaduw en graszoden voor een speelgazon. Het verschil zit onder meer in de concentratie plantjes in een graszode. Bij een schaduwgazon helpt u dit te voorkomen dat er mossen tussen de grasplantjes zullen groeien. Combineer de goedkope graszoden in Groningen met aanleg- en gazonbemesting. Zo ziet uw gazon er straks prachtig, groen uit! 

Goedkope graszoden in Groningen kunt u zelf leggen 

Voor het aanleggen van goedkope graszoden in Groningen hoeft u geen hovenier in te schakelen. Op onze website vindt u meer informatie over de wijze waarop u de graszoden dient te verwerken. Het is voornamelijk van belang, dat u dit kort na de levering van de graszoden doet. Het liefst dezelfde dag nog! Houd hier rekening mee bij het bestellen van de graszoden. Zo weet u zeker, dat er geen broei in de zoden ontstaat. Broei kan de graszoden aantasten. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline