Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Goedkope graszoden Friesland

Koop uw goedkope Friesland bij Queens Grass

Goedkope graszoden bestellen

Aan de slag met goedkope graszoden in Friesland 

Met goedkope graszoden in Friesland maakt u het aanleggen van een nieuw gazon of een speelplaats voor kinderen heel eenvoudig voor uzelf. Het is een alternatief voor het gebruik van graszaad. Groot nadeel van graszaad is het feit, dat het vaak al snel meerdere weken duurt voordat de contouren van het grasveld zichtbaar worden. Daarbij loopt u bij het gebruik van graszaad het risico dat er kale plekken in uw gazon zichtbaar blijven. Graszaad spoelt mogelijk weg tijdens het besproeien hiervan of tijdens een bui. Door voor goedkope graszoden in Friesland te kiezen, heeft u direct een dicht gazon. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Goedkope graszoden in Friesland legt u zelf 

U kunt de goedkope graszoden in Friesland heel eenvoudig zelf aanleggen in uw tuin. Aan een hark en schep heeft u in de basis voldoende. Belangrijk is wel dat de ondergrond egaal is en met een wals is aangedrukt. U kunt de wals op verschillende plekken huren. Bij de aanleg van goedkope graszoden in Friesland is het belangrijk, dat u dit direct na de levering van de graszoden doet. Op deze manier voorkomt u dat er broei in de graszoden ontstaat. Broei kan de graszoden aantasten. 

Online goedkope graszoden in Friesland bestellen 

Het bestellen van goedkope graszoden in Friesland doet u bij Queens Grass eenvoudig online. Op onze website vindt u een tool, waarmee u berekent wat de graszoden voor de aanleg van uw gazon zullen kosten. U heeft bij ons keuze uit een premium speelgazon en een schaduwgazon. Het verschil zit hierbij voornamelijk in de concentratie plantjes per graszode. Houd rekening met enig snijverlies bij het bestellen van de goedkope graszoden in Friesland. Zo weet u zeker dat u voldoende heeft voor de aanleg van uw grasveld! 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline