Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Goedkope graszoden Drenthe

Koop uw goedkope graszoden bij Queens Grass

Goedkope graszoden bestellen

Schaf goedkope graszoden in Drenthe aan 

Bent u een tuin aan het aanleggen, of uw bestaande tuin aan het renoveren? Het aanleggen van een gazon met onze goedkope graszoden in Drenthe is heel eenvoudig. U hoeft geen hovenier in te schakelen om de graszoden te verwerken, dit kunt u zelf doen. Belangrijk is wel dat u de bestelling voor de graszoden op het juiste moment plaatst. De graszoden moeten namelijk zo snel mogelijk na ontvangst hiervan verwerkt worden. Op deze manier gaat u broei in de graszoden tegen. Broei kan de graszoden aantasten. 

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Voordelen van goedkope graszoden in Drenthe 

Een belangrijk voordeel van onze goedkope graszoden in Drenthe is het feit, dat u direct een gesloten gazon heeft. Vaak zijn in de eerste paar weken nog naden zichtbaar tussen de zoden, maar die verdwijnen al snel. Bij het zaaien van gras is de kans groot dat er in de eerste paar maanden kale plekken zichtbaar blijven. Het kan het gevolg zijn van katten die in het zand graven, van graszaad wat bij het besproeien van het gazon wegstroomt, enzovoorts. Met graszoden heeft u dit probleem niet. Daarbij zijn de graszoden sneller te belasten dan een gazon van graszaad. 

Online goedkope graszoden in Drenthe bestellen 

Het bestellen van goedkope graszoden in Drenthe is heel eenvoudig. U doet dit via onze website. Bereken vooraf goed hoeveel graszoden u nodig heeft voor uw tuin. Houd rekening met enig snijverlies bij het leggen van de graszoden. Combineer de graszoden met bemesting, zodat u het gazon in het eerste jaar regelmatig van mest kunt voorzien. Zo blijft het gazon mooi groen! Wilt u meer weten over onze goedkope graszoden? Neem eens contact met ons op, we adviseren u graag. 

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline