Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Goedkope graszoden

Koop uw graszoden bij Queens Grass

Graszoden bestellen

Goedkope graszoden voor aanleg gazon

Bent u momenteel bezig met een renovatie van uw tuin? Wilt u een groot grasveld aanleggen in een publiek toegankelijk park? De keuze voor goedkope graszoden kan in beide gevallen een interessante zijn. Met graszoden maakt u de aanleg van een gazon of speelveld heel eenvoudig. Het voordeel van goedkope graszoden ten opzichte van bijvoorbeeld graszaad, is dat het gazon al goed dicht zit. Daarbij is de kans op het ontstaan van onkruid in het gazon kleiner. Bij het gebruik van graszaad ontstaan de kale plekken door het wegspoelen van graszaad, of bijvoorbeeld door het niet gelijkmatig aanbrengen hiervan tijdens het zaaien.

€3.25
€3.10

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
€3.00
€2.85

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Prijs op aanvraag
Meer informatie

Aanbod aan goedkope graszoden bij Queens Grass

Queens Grass is uw specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige graszoden. We leveren onze goedkope graszoden zowel aan particulieren, als ook aan zakelijke partijen. In het verleden zijn de sportvelden van verschillende internationale voetbalclubs aangelegd met onze graszoden. De goedkope graszoden worden in verschillende varianten aangeboden. Kies bijvoorbeeld tussen een premium speelgazon en een schaduwgazon. Het is afhankelijk van de beoogde toepassing en de locatie van het gazon, welk type graszoden het meest geschikt zijn. Op onze website leest u hier meer over.

 

Goedkope graszoden zelf verwerken

Voor de aanleg van de goedkope graszoden in uw tuin heeft u de hulp van een hovenier niet direct nodig. De graszoden zijn eenvoudig zelf te verwerken. Houd er rekening mee, dat het belangrijk is dit zo snel mogelijk na het ontvangst van de graszoden te doen. Het voorkomt dat er broei ontstaat. Zeker in het voorjaar en de zomer is het risico op broei aanwezig. Neem eens contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over de keuze voor goedkope graszoden van Queens Grass.

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline