Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Sehen Sie sich unsere Maschinen an

Multitiner 1.2m

Multitiner 1.2m

De SISIS Multitiner 1,2 m is een op een tractor gemonteerde trommel beluchter voor gebruik op fijne grasmatten en sportvelden, en is zeer geschikt voor een hele reeks toepassingen, van het onderhoud van sportvelden tot gazons en recreatieterreinen.
Multitiner 1.8m

Multitiner 1.8m

De SISIS Multitiner 1,8 m is een op een tractor gemonteerde trommel beluchter voor fijne graszoden, die ideaal geschikt is voor een reeks toepassingen, van het onderhoud van sportvelden tot gazons en recreatieterreinen.
Rolaspike

Rolaspike

De Rolaspike is een op een tractor gemonteerde sarel rol die ideaal is voor oppervlakte beluchting en helpt bij de opname van water, lucht en voedingsstoffen in de grasmat.
FT Range

FT Range

De meest populaire Dennis machine, de FT, is een verwisselbare cassettemaaier met 12 versch
G26D, G30D and G34D

G26D, G30D and G34D

Deze speciale machine heeft een 8-bladige maai cilinder met grote diameter, die zowel bij kort als lang gras maximale prestaties levert en een afwerking van hoge kwaliteit garandeert.
G660, G760 and G860

G660, G760 and G860

Deze kwaliteitsmaaiers zijn gebouwd volgens het FT- principe en zijn verwisselbare cassettesystemen met een minuut wisseling, waardoor 8 verschillende koppen kunnen worden gemonteerd.
Premier Range

Premier Range

Met de Dennis heavy weight 36″ (91cm) dedicated machine, 3-sectie achter rol en stuur remmen is deze 350kg zware machine makkelijk te manoeuvreren.
PRO 34R

PRO 34R

De PRO 34R is een 34″ (860mm) roterende maaier ontworpen om groundsmen te helpen bij het bereiken van een esthetisch aangenaam uiterlijk en een gewenst speeloppervlak.
Razor

Razor

Uiterst evenwichtige, gemakkelijk te manoeuvreren fijne grasmaaier.
Razor Ultra

Razor Ultra 560

De Razor Ultra 560 is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van golf greens & tees, cricket velden en bowling greens.

S500 Plus

De S500 PLUS is een gebruiksvriendelijke machine voor twee doeleinden en is ideaal voor bowls, cricket en golf, maar is evenzeer geschikt voor andere fijne grasoppervlakken.
Simplex

Simplex

Sterk, eenvoudig ontwerp met 51 cm (20″) en 61 cm (24″) maai breedte. Uitstekende maai kwaliteit voor deze speciale maaier.
Super Six Range

Super Six Range

De Super Six is gebouwd volgens het FT -principe en is bijna hetzelfde, met een eenvoudiger instelling van de maaihoogte.
Verticut TT

Verticut TT

Deze speciale machine brengt professioneel verticuteren naar elke faciliteit.
Javelin Aer-Aid 1500

Javelin Aer-Aid 1500

De Javelin Aer-Aid machine is een speciaal ontworpen verticaal werkende beluchter met tractor, voor gebruik op zowel fijn- als outfield gras.
Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Kontaktinformationen

Bedingungen

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Realisiert von SiteOnline