Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Ruim 40 jaar ervaring in het kweken van graszoden

En dat ziet u! Profiteer ook van onze ervaring met een schitterend groen gazon.

Geschiedenis van Queens Grass BV

Ruim 40 jaar geleden startte Queens Grass BV in Lage Vuursche, onderdeel van de provincie Utrecht. Op circa vijf hectare grond werd gestart met de productie van graszoden, zoals we die vandaag de dag nog steeds aan u leveren. Tegenwoordig doen we dit echter niet meer op vijf hectare. We hebben inmiddels meer dan 350 hectare aan kweekvelden tot onze beschikking nabij het Drentse Borger.

Graszoden bestellen

De hooggelegen zandgrond biedt ons hier de ideale omstandigheden om op economisch verantwoorde wijze hoogwaardige graszoden te kweken voor diverse toepassingen. Het voordeel van zandgrond is dat we hier altijd kunnen oogsten, uiteraard zonder de winterse vorstperioden hierbij mee te tellen. 

Ontwikkeling van onze producten

Met de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, is het ons gelukt onze producten steeds verder te ontwikkelen. Zodanig, dat deze tegenwoordig bruikbaar zijn voor een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Daarbij leveren we niet langer alleen aan Nederlandse afnemers. Onze graszoden zijn ook geschikt voor het klimaat in diverse andere Europese landen. 

Eén ding bij Queens Grass veranderde niet: we zijn nog steeds een familiebedrijf met een compacte organisatie. Dat garandeert betrokkenheid, vanaf het eerste advies tot en met de service.

Oprichting van een tweede kweekbedrijf

Sinds 2002 heeft Queens Grass BV een tweede kweekbedrijf in St. Petersburg, Rusland. Tot op heden kweken wij hier op 150 hectare grond hoogwaardige graszoden en zijn wij actief in de aanleg, renovatie en onderhoud van voetbalvelden. Tijdens de WK 2018 hebben wij dan ook 11 voetbalvelden mogen aanleggen en onderhouden voor en tijdens dit WK. 

Door te werken met de nieuwste technologieën, zoals hybride velden en stitching, is Queens Grass BV een betrouwbare leverancier geworden die voldoet aan de normen van de FIFA- en UEFA.

Premium graszoden voor particulier en bedrijf

Wij leveren premium graszoden aan zowel particulier als bedrijf.

Aan wie leveren wij?

Door de jaren heen zijn we aan steeds meer soorten organisaties gaan leveren. U vindt onze graszoden niet alleen bij particulieren thuis, maar bijvoorbeeld ook bij:  

  • Groothandelaren
  • Cash en Carry
  • Hoveniers/groenvoorzieners
  • Tuincentra
  • Sportverenigingen, golfclubs en voetbalclubs
  • Gemeente en overheidsinstanties
Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline