Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

De mooiste graszoden met ruim 40 jaar ervaring

Rechtstreeks van het land naar de klant!

Graszoden

Wilt u meer weten over de kwalitatief hoogwaardige graszoden die Queens Grass BV u kan leveren? Op deze pagina vindt u meer details over dit duurzame product, waar u bij het juiste onderhoud lang plezier van heeft. Wist u dat wij onze graszoden in verschillende soorten aanbieden? Kies bijvoorbeeld tussen een premium speelgazon en een schaduw- of siergazon.

Graszoden bestellen

Type graszoden online te bestellen

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.

Queengrass Premium Graszoden

Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.

Big Slabs

Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.
Preis auf Anfrage
Weitere Informationen

Graszoden specificaties

Standaard heeft een rol graszoden een afmeting van 40 cm bij 250 cm bij 2 cm. Het maakt dat iedere losse graszode een oppervlak heeft van precies een vierkante meter. Een vierkante meter aan graszoden heeft een gewicht, welke varieert tussen de 12 en 20 kilogram. Het verschil zit hierbij in de weersomstandigheden. Vochtige weersomstandigheden maken dat de graszoden vocht opnemen en daardoor zwaarder zullen zijn.

Keuze voor een premium speelgazon

Zoekt u naar graszoden die geschikt zijn voor het gebruik als premium speelgazon? Queens Grass BV biedt u hier graag een passende oplossing voor. Onze graszoden kunnen een hoge belasting aan, wat ze geschikt maakt voor spelende kinderen of bijvoorbeeld huisdieren. Als graszoden leverancier stellen wij hoge eisen aan onze graszoden. In samenwerking met onze graszaad leveranciers hebben wij speciale rassen toegevoegd aan ons mengsel. Deze rassen hebben betere eigenschappen dan diverse andere standaardrassen.

Het voordeel van premium graszoden begint al bij de inzaai van de percelen. Bij lagere temperaturen kiemt het speciale graszaad sneller, wat ertoe leidt dat onkruid en straatgras minder kans hebben om zich in de zoden te vestigen.

Graszoden met grotere wortelmassa

Premium graszoden hebben daarbij een grotere wortelmassa, waardoor deze soort het langer volhoudt tijdens droge periodes. Ook maakt het mengsel beter gebruik van stikstof. Het zorgt ervoor, dat deze soort zijn groene kleur langer behoudt tijdens de wintermaanden. Uit proeven is gebleken dat dit ras het ook uitstekend volhoudt op schaduwrijke plekken.
Unieke eigenschappen van onze graszoden:
 • grotere wortelmassa
 • goed bestand tegen betreding
 • goed bestand tegen droogte
 • dieper en glanzend donkergroene kleur
 • betere groei in koude omstandigheden
 • houdt het langer vol op schaduwrijke plekken
Samenstelling premium speelgazon graszoden:
 • Engels raaigras
 • Veldbeemdgras
 • Roodzwenkgras

Graszoden voor een schaduwgazon

Bent u op zoek naar graszoden die geschikt zijn voor een siergazon of een plek waar u te maken heeft met veel schaduw? Queens Grass BV levert kwalitatief goede graszoden, die u helpen bij het creëren van een dichte grasmat. De grasmat die u met deze graszoden legt is erg fijn bladig, door het hoge percentage roodzwenkgras. 

Bij de ontwikkeling van het mengsel is geselecteerd op rassen die ook bij weinig licht en in de schaduw goede resultaten laten zien. Niet voor niets zijn onze graszoden voor een schaduw- en siergazon hét mengsel voor gebruik in schaduwrijke gebieden.

Houd er rekening mee, dat de graszoden voor een schaduw- en siergazon niet bedoeld is als speelgazon. Deze mat is daarbij bewerkelijker in onderhoud dan de graszoden voor een premium speelgazon.

Unieke eigenschappen van deze graszoden:
 • Extreem fijnbladig en sierlijk
 • Zacht en middengroen
 • Uitstekende droogtetolerantie
Samenstelling schaduw- en siergazon graszoden:
 • Roodzwenkgras
 • Veldbeemdgras

Veelgestelde vragen over onze graszoden

Onderstaand vindt u een overzicht van vragen die ons regelmatig gesteld worden over de graszoden voor een premium speelgazon of een schaduw-/siergazon.

Hebben jullie ook een schaduwgazon?

Ja, wij hebben schaduwgazon. Dit type graszoden zijn ideaal voor plaatsen waar weinig zonlicht komt. Bang dat dit gazon z’n kleur verliest op plekken waar de zon wel vaak schijnt hoeft u niet te zijn. 

In ons mengsel gebruiken wij grassoorten die het lang volhouden in de schaduw én zon. Elk plantje heeft van nature zonlicht nodig om te blijven groeien, alleen ons mengsel laat ook bij weinig licht goede resultaten zien. Krijgt het gras geen of nauwelijks zonlicht, dan groeit het gras niet. 

Bevatten de graszoden een netting?

Nee, onze graszoden hebben geen plastic of biologisch afbreekbare netting.

Bekijk voor meer vragen over onze graszoden de pagina veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Kontaktinformationen

Bedingungen

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Realisiert von SiteOnline