Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Onderhoud aan een grasmat in Rusland

14/01/2022
Queens Grass International bood haar hulp recent aan in Rusland, waar wij voor het onderhoud aan de sportvelden op het trainingscomplex in Zelenogorsk zorgden.
Grass

Onderhoud aan een grasmat in Rusland 

Een goed onderhouden sportveld is cruciaal om sporters tevreden te kunnen houden. Wanneer het gras bijvoorbeeld te lang is, zal de bal minder goed rollen. De weerstand op de bal is in dit geval groter. Ook moet een veld dicht en vrij van onkruid zijn, kale plekken wilt u voorkomen. Queens Grass International bood haar hulp recent aan in Rusland, waar wij voor het onderhoud aan de sportvelden op het trainingscomplex in Zelenogorsk zorgden. Het onderhoud werd uitgevoerd met onze professionele en hoogwaardige prikmachines. 

Deze velden werden gebruikt tijdens het WK in 2018 en dienden als trainingsbasis voor het Finse nationale elftal, in de voorbereiding op het EK van 2020 (gehouden in 2021). Overigens zorgde Queens Grass International niet alleen voor het onderhoud aan deze velden. Ook werd het veld in een eerder stadium door ons aangelegd. 

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

€3.10 / m2

Queengrass Premium Graszoden

€2.85 / m2

Big Slabs

Preis auf Anfrage
Weitere Informationen
Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Kontaktinformationen

Bedingungen

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Realisiert von SiteOnline