Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Queens Grass opent nieuw grasseizoen

22/02/2022
De eerste leveringen zijn inmiddels de deur uit, wat voor Queens Grass International traditioneel het begin vormt van het nieuwe grasseizoen!
Grass

Queens Grass opent nieuw grasseizoen met eerste leveringen

De eerste leveringen zijn inmiddels de deur uit, wat voor Queens Grass International traditioneel het begin vormt van het nieuwe grasseizoen. Buiten beginnen de temperaturen op te lopen en ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Narcissen, tulpen en krokussen laten zich zien; het gazon begint weer te groeien! Overweegt u dit jaar een nieuw gazon aan te leggen, of uw bestaande gazon te vervangen? Het is verstandig de graszoden al in het voorjaar te bestellen. De kans op broei is in deze periode kleiner. Daarbij heeft het gras voldoende tijd om zich goed te wortelen, voor de warme zomerdagen aanbreken. 

Het gebruik van graszoden biedt verschillende voordelen ten opzichte van graszaad. U geniet vrijwel direct van een mooi, gesloten gazon. Door de hoge dichtheid van de grasplantjes in de graszoden van Queens Grass International kan het gazon daarnaast al snel belast worden. In ons assortiment bieden we u verschillende soorten graszoden aan. Denk aan het verschil tussen een schaduwgazon en een premium speelgazon.   

Ook wanneer u geen nieuwe graszoden legt dit jaar, is het belangrijk aandacht aan uw gazon te besteden. Voorzie het gazon van kalk en bemesting, zodat de grasplant een boost krijgt richting de zomer!  

Queensgrass Premium Schaduw graszoden

€3.10 / m2

Queengrass Premium Graszoden

€2.85 / m2

Big Slabs

Prijs op aanvraag
Meer informatie
Boerenbond
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2024
Gerealiseerd door SiteOnline