Schaduwgazon
€2.95/m2
Perfect schaduw- en siergazon voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Premium Speelgazon
€2.75/m2
Meest verkocht! Premium speelgazon ideaal voor veelvuldige betreding.
Voor de aanleg van voetbalvelden en andere grote projecten.

Finse nationale elftal

24/12/2021
In de voorbereiding op het Europees Kampioenschap van 2020 (uiteindelijk gehouden in 2021) legde Queens Grass International een trainingsveld aan voor het Finse nationale elftal.
Grass

Levering van gras aan het Finse nationale elftal

In de voorbereiding op het Europees Kampioenschap van 2020 (uiteindelijk gehouden in 2021) legde Queens Grass International een trainingsveld aan voor het Finse nationale elftal. Het elftal gebruikte het trainingsveld in de laatste fase voorafgaand aan het toernooi. Dit gebeurde in het Russische Zelenegorsk. Belangrijk was hierbij dat het veld een intensieve belasting aan kon en geschikt was voor het klimaat in Rusland.

Niet voor het eerst was Queens Grass International actief in Rusland. Eerder legde ons Nederlandse familiebedrijf ook al sportvelden aan in Sint-Petersburg (FK Zenit Sint-Petersburg) en Moskou (olympisch stadion). Daar het klassieke raaigras niet goed groeit in Rusland, werd hier gekozen voor honderd procent veldbeemd. Het zorgt voor een kwalitatief zeer sterk grasveld, welke een diepgroene kleur heeft.

Schaduwgazon

€2.95 / m2

Premium Speelgazon

€2.75 / m2

Big Slabs

Prijs op aanvraag
Meer informatie
Boerenbond
Groengilde
groenrijk
groenspecialistr
intratuin
lifeandgarden
ranzijn
tuinland
welkoop

Contact informatie

Voorwaarden

Sitemap

copyright @ Queens Grass 2022
Gerealiseerd door SiteOnline